Faceți căutări pe acest blog

joi, 25 februarie 2016

Băsescu, apel către Cioloş: 'Opriţi această ticăloşie'

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html
 

Băsescu, apel către Cioloş: 'Opriţi această ticăloşie'

 
Florin Pușcaș,
 Redactor
 
09:23
basescu ciolos

Traian Băsescu îi scrie lui Dacian Cioloş pe o temă de interes naţional. Fostul preşedinte denunţă modul în care directorul Nuclearelectrica a renunţat la combustibilul nuclear autohton în favoarea importurilor din Canada. În opinia lui Băsescu, acest gest duce la vulnerabilizarea României şi chiar la o posibilă dependenţă faţă de ruşi.
"Aflu cu surprindere că, la Centrala nucleară de la Cernavodă, nu se mai cumpără combustibil nuclear de la Compania Naţională a Uraniului. Directorul Nuclearelectrica, doamna Daniela Lulache, a decis să achiziţioneze combustibilul nuclear din Canada, de la compania Camenco. Motivul ar fi preţul mai bun. Nu am dubii că preţul canadienilor este mai bun. Problema este că preţul va fi mai bun doar pînă cînd România nu va mai produce combustibil nuclear. Pe urmă, va veni dependenţa de canadieni sau, de ce nu, de ruşi.
Domnule prim-ministru Cioloş, vă rog opriţi această ticăloşie, indiferent care este preţul uraniului românesc. Şi poate o trimiteţi pe doamna Daniela Lulache să fie director la o grădiniţă chiar dacă va fi o grădiniţă unde salariul este ca la Fondul Proprietatea sau Nuclearelectrica. Iar, dacă Compania Naţională a Uraniului are probleme, ajutaţi-o acum", scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Trimiteți un comentariu