Faceți căutări pe acest blog

marți, 23 februarie 2016

Senatoarea PNL acuzată de DNA a fost balerina Securității

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

Senatoarea PNL acuzată de DNA a fost balerina Securității
Un document al CNSAS arată că actuala senatoare PNL Doina Tudor era, în anii 80, dansatoare la barul București, frecventat de nomenklatura partidului comunist, printre cei care veneau frecvent fiind și Nicu Ceaușescu, scrie Evenimentul Zilei.

Image2

Potrivit CNSAS, Doina Tudor (fostă Stăvăruș), a fost recrutată de Securitate în aprilie 1982, sub numele conspirativ de Alis. Ea urma să-i „încadreze operativ” pe colegii de muncă și cetățenii străini care frecventau barul București, aflat lângă CC al PCR. În același an, ea a fost exclusă din rețea pentru că „nu mai corespunde”. În paralel, ea era urmărită de Securitate pentru „relați neoficiale cu cetățeni străni”.

DOINA

CNSAS a decis, în consecință, că nu a fost colaborator al Securității.

Procurorii anticorupție au cerut recent Parlamentului “încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a senatoarei Doina Anca Tudor, învinuită de “complicitate la infracţiunea de luare de mită”. Solicitarea Direcției Naționale Anticorupție se bazează pe dosarul în care a fost reţinut Daniel Tudor, fostul soţ al acesteia, fost vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară. 


Trimiteți un comentariu