marți, 1 martie 2016

Actorul Levente Molnár şi-a dublat şansele la Oscar. A renunţat la cetăţenia română

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html
  Times New Roman
Sătul să citească în presa din țară știri despre ”actorul român Levente Molnár” și șansele ca filmul în care acesta a jucat, ”Son of Saul”, să primească un Oscar, actorul a decis să renunțe complet la cetățenia română și rămână cetățean maghiar și atât. Ba, ca să fie și mai convingător, și-a lăsat și mustață de ungur.

levente_molnar_ungur.jpg Iar acum, că a renunțat la cetățenia română, Levente Molnár nu doar că a scăpat de titlurule imbecile din presa din România, dar și-a și dublat șansele pentru Oscar. Criticii spun că, în acest moment, Levente Molnár tocmai l-a depășit chiar și pe Leonardo diCaprio la șansele de a câștiga premiul academiei americane de film.

”Șansele ca reprezentantul unui neam de iobagi să câștige un Oscar sunt nule”, spune reputatul critic de film Pierre de Cebal. ”În schimb, dacă vii din partea fostul imperiu austro-ungar, cu totul altfel stau lucrurile. Iar cel mai bun exemplu este actorul austriac Christoph Waltz, care are deja două Oscaruri.” Sok szerencsét, Levente Molnár!
Scris de Calin 
 | Duminică, 28.02.2016 12:31 Monden
Trimiteți un comentariu

Fwd: Fw: 1918-2018: Centenar sau parastasl Mesaje primite x Viorel Rogoz Atașamente 20 iun. 2018, 18:44 către bcc: eu

Fwd: Fw: 1918-2018: Centenar sau parastasl Mesaje primite x Mesaje primite Viorel Rogoz ----------...