Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 8 iunie 2016

Fosta agentă a armatei a fost concediată. Deputata Liliana Mincă, protectoarea Hexi Pharma? - Sursă : Curentul

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html
 

 

Stiri, dezvaluiri, ultima ora, politica, actualitate | Ziarul Curentul

Fosta agentă a armatei a fost concediată. Deputata Liliana Mincă, protectoarea Hexi Pharma?

Raisa Ekaterina Ivatenko, locotenent-colonel în rezervă a Serviciului Secret al Armatei, DGIA anagajată consilier parlamentar pentru deputata Liliana Mincă, fiind și o foarte bună prietenă a acesteia (Raisa și Liliana sunt apropiate de vârstă și Raisa îi spune mamă, mamei deputatei) a acuzat pe pagina sa de facebook în urmă cu câteva zile că patronul Hexi Pharma ar fi fugit în Venezuela iar la Hexi Pharma se produceau droguri de mare risc. Raisa Ivatenko s-a născut la Leningrad și a afost adoptată câteva luni mai târziu în România. Raisa a explicat ulterior că „n-am fost agent secret, eu neocupandu-ma, pe vremea cand lucram in DGIA, de activitate informativ-operativa, ci strict de comanda activitatilor antitero. De CAFTEALA, adica.”
Liliana Mincă a pendulat între diverși protectori în ultimii 25 de ani: Victor Atanasie Stanculescu, Dan Voiculescu și Gabriel Oprea.
Azi noapte pe la ora 01, Mincă a concediat-o pe buna sa prietenă Raisa la o oră după ce aceasta a insistat cu producerea de droguri la Hexi Pharma:

„Au trecut peste 48 de ore de cand informarea mea cu privire la producerea de droguri in Hexi Pharma a ajuns pe toate ecranele, ziarele, gardurile. 1. Acuzatia pe care am facut-o (pe baza unor documente), fiind de o gravitate maxima, nu era firesc ca reprezentantii Hexi Pharma sa dea un comunicat de presa in care sa dezminta? Le-o fi "murit" patronul, dar n-au murit nici directorul general, nici directorul de productie, nici purtatorul de cuvant, si-atunci de ce tac? Nici macar un sunet, nici macar o amenintare cu instanta, nimic nimic nimic. DECI eu cand afirm ceva stiu exact ce spun! 2. Fabrica a fost inchisa (a incetat productia) cu o saptamana inainte sa "moara". Nu trebuie sa fi expert in ceva ca sa nu-ti pui intrebarea logica: de ce-a inchis-o in loc sa produca in continuare dezinfectanti, tocmai ca sa ne arate ca nu-i dilueaza? Continuarea productiei avea menirea logica sa demonstreze ca nu isi dilueaza produsele. Or Condrea A INCHIS FABRICA DE TOT! De ce? Pai pentru ca acolo nu se produceau doar dezinfectanti, ci si...

. Apropo, am vreun chimist in lista? Daca da (ca sa nu spun eu) il rog sa vina aici si sa va spuna, tuturor, ce substanta (printre altele) folosita in producerea dezinfectantilor, se foloseste si in producerea drogurilor sintetice de mare risc?”, scrie fostul locotenent-colonelul de antiterorism pe pagina sa de facebook.

Mai mult decât concedierea, Mincă ar fi sunat și în redacțiile televiziunilor să spună că nu o cunoaște pe Raisa, pe numele românesc Simona Ela Fica deși pozele celor două împreună cu mama și soțul deputatei stau mărturie pentru cât de apropiate au fost acestea. Aceasta anunță concedierea pe pagina sa de facebook.

„Deoarece doamna deputat Liliana Minca a considerat ca dezvaluirile mele cu privire la Hexi Pharma "ii prejudiciaza imaginea", si azi mi-a transmis prin telefon atat ca sunt concediata cat si ca, pentru a se salva (de la ce, doamna?) a sunat in redactiile televiziunilor ca sa spuna ca "nu ma cunoaste", eu ii doresc succes pe mai departe in activitate, nu voi spune televiziunilor ca nu o cunosc (deoarece m-as face de ras fiindca presa poate cere oficial la Camera Deputatilor contractul meu de munca si ar fi penibil sa mint ca nu o cunosc iar ei sa prezinte dovada ca am fost angajata ei). Cateva precizari insa voi face: 1. viata mea si cariera mea nu au inceput cu Liliana Minca si nu se vor termina cu Liliana Minca. 2. Mi-a cerut sa sterg postarile despre Hexi Pharma. Cu regret o anunt public ca nu voi face asta, deoarece eu nu negociez cu nimeni viata cetatenilor acestei tari, pentru nimeni si nimic in lume! 3. In afara de domnia-sa nu am vazut pe nimeni speriat de postarile mele. Dimpotriva. 4. Doamna deputat, tocmai pentru ca e parlamentar, ar fi trebui sa stie ca nimeni, dar absolut NIMENI nu-mi poate incalca mie dreptul fundamental la exprimare! 5. Nu voi sterge sutele de postari in care am promovat-o, sau altele sute de postari in care am aparat-o de cei care au atacat-o in presa scrisa sau la televiziuni. 6. Nu am timp de fricile si angoasele doamnei deputat, am foarte multa treaba: SA IMI SERVESC POPORUL! Ca are sau nu acest popor nevoie de adevarul pe care il spun, EU IL VOI SPUNE! PANA LA CAPAT!!!! Si o fac cu bucurie, caci victoriile nu mi le contabilizez in voturi, ci in DREPTATE! Cine ramane langa mine, ramane. Cine nu, nu conteaza. Langa mine nu pot ramane decat oameni cu demnitate, onoare, corectitudine, curaj, si aceia nu sunt putini!

Deci, am fost concediata. Deci, SA SARBATORIM, pentru ca acum sunt si mai LIBERAAAAAA”
CITEȘTE ȘI

Fostă agentă secretă a armatei: la Hexi Pharma se produceau droguri de mare risc. Condrea e în Venezuela

 

O fostă agentă secretă a Serviciului Secret al Armatei, DGIA, locotenent-colonel în rezervă, rupe tăcerea. Raisa Ekaterina Ivatenko este acum angajată ca și consilier parlamentar pentru deputata Liliana Mincă, fiind și o foarte bună prietenă a acesteia (Raisa și Liliana sunt apropiate de vârstă și Raisa îi spune mamă, mamei deputatei). Mincă a lucrat și ea în tinerețe, după o perioadă în care a fost muncitor necalificat, ca secretară a fostului general de armată Victor Atanasie Stănculescu, criminalul de la Revoluție. Raisa Ivatenko s-a născut la Leningrad și a afost adoptată câteva luni mai târziu în România. Fostă agentă a Direcției Generale de Informații a Armatei, după cum anunță chiar ea pe pagina se facebook, Raisa Ekaterina Ivatenko are un doctorat în Strategie Militară în Antiterorism la Academia Militară Khabarovsk din Rusia și a trăit în Angola și Rusia.
Ivatenko a postat două informații explozive: patronul Hexi Pharma ar fi fugit în Venezuela iar la Hei Pharma se produceau droguri de mare risc. Ce nu explică nici Ivatenko și nici Monica Macovei, ambele susținătoare ale ipotezei că mortul nu e Condrea este cine e mortul? cine ar fi fost de acord să intre cu mașina în copac să moară în locul lui Condrea?

Vă prezentăm integral postarea fostei spioane fără alte comentarii:

„Este cel mai mare scandal din ultimii 15 ani (de la nevasta generalului Heroina incoace, cea care pusese mana pe Antibiotice Iasi, candva, si producea industrial droguri ce apoi impanzisera Europa), iar voi zburdati dupa diluari de dezinfectanti!
Pentru posteritate:
1. Nu, moartea celui imbracat in hainele patronului de la Hexi precum si fuga in Venezuela a patronului Hexi, nu au efect asupra descoperirii complicilor privind dezinfectantii, caci Hexi era beneficiarul licitatiilor controlate de catre unii politicieni la inalt nivel, si acestia obligau managerii celor 300 de spitale sa achizitioneze dezinfectantii. Managerii spitalelor STIU cine sunt acestia, prin urmare nu patronul Hexi detinea adevarul absolut despre reteaua de coruptie din sistemul medical, disparitia lui fiind inutila.
2. ATENTIE: Hexi produce droguri. Droguri am zis! Reteaua e internationala si beneficiarii banilor din Cipru nu sunt coruptii romani ci exact colegii de la Bruxelles ai minunatului guvern tehnocrat, iar informarile SRI (in fapt adevaratul aparator al intereselor Romaniei, dar in care toti dati acum cu pietre intr-un mod absolut jegos!) au fost pe doua directii referitoare la Hexi Pharma:
a) diluarea dezinfectantilor (prin care Hexi a atins siguranta nationala), si
b) productia de droguri de mare risc, industrial, in fabrica Hexi, apoi transportul acestora in tari europene, din plasarea acestora incasand banii spalati in Cipru niste unii de la Bruxelles!

Mai devreme sau mai tarziu, complicii din Romania ai retelei internationale de producere si comercializare a drogurilor de la Hexi, vor fi arestati, indiferent ca ei isi fac veacul acum prin Cotroceni sau prin cladirea Guvernului Romaniei, iar prima care va da cu subsemnatul pentru savarsirea infractiunii de tradare VA FI ministra Pruna de la Justitie, ea trebuind sa clarifice de ce tocmai cand informarile SRI cu privire la cloaca de droguri de mare risc ajungeau la Cotroceni, ea dadea ordonante de urgenta prin care limita atributiile SRI in filaj si urmarire informativa printre altele si pe vectori de retele de trafic de droguri! Intentia ei de a distruge Serviciul Secret al Romaniei fiind evidenta!!!! Astea fiind graite, mai am o vorba sa va spun: Și când mă voi Ridica pe mulți am să-i aşez in genunchi...”

Trimiteți un comentariu