Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 iunie 2016

REVISTA PRESEI. Miron Cozma și Marian Munteanu, dușmani în Piața Universității, erau amândoi colaboratori ai Securității - de Mihai Diac , 14 iunie 2016 - Sursă : România Liberă

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

REVISTA PRESEI.  

Miron Cozma și Marian Munteanu, dușmani în Piața Universității, erau amândoi colaboratori ai Securității

de  
Mihai Diac ,
  14 iunie 2016
 Miron Cozma (Foto: Arhivă)
Presa de marți analizează evenimente din istoria recentă a României, cu implicații asupra societății actuale.
Ziarul Adevărul susține că Miron Cozma și Marian Munteanu, care s-au confruntat în iunie 1990 la București, au fost, amândoi, colaboratori ai Securității. "Miron Cozma şi Marian Munteanu, la judecata de apoi a Pieţei Universităţii", titrează Adevărul.
"Atât Miron Cozma, liderul minerilor din Valea Jiului, cât şi Marian Munteanu, liderul fenomenului Piaţa Universităţii, au fost colaboratori ai Securităţii. Aceste informaţii au stârnit reacţii diferite printre cei care au fost în mijlocul evenimentelor de atunci: unii se declară dezamăgiţi, alţii spun că aceste dezvăluiri le confirmă bănuielile".
"Vulnerabilitate gravă la frontiera de stat a României! În incidentul major de securitate de pe Aeroportul Otopeni, SRI dă vina pe Poliția de frontieră", titrează Evenimentul Zilei.
După ce pasagerii unei curse aeriene au intrat în România fără niciun control, instituțiile statului dau vina una pe cealaltă. În cazul din 7 iunie, atribuțiile de verificare și control erau în sarcina Poliției de Frontieră, susțin oficialii SRI.
Ziarul Libertatea ne informează că "Primăria Capitalei cumpără un teren pe care l-a deținut. Afacerea îi costă pe bucureșteni mai mult de patru milioane de euro".
Potrivit ziariștilor de la Libertatea, "în acest proiect, cea mai mari sumă este primită de Virginica Dumitrescu și Adrian Ciorobea. Cei doi cunoscuți și controversați investitori imobiliari, pentru că au cumpărăt multe drepturi litigioase în București și nu numai, primesc pentru aproape 8.000 mp de teren 18 milioane lei. Transformată în lei suma ajunge la patru milioane de euro".
Gazeta Sporturilor relatează despre "scene şocante pe Stade de France. Un jucător al României a fost prins fumând în vestiar, la meciul cu Franța".
"Alibec nu era pe bancă! Deşi partea a doua a meciului începuse deja! Imediat, unul dintre ei a revenit la vestiare pentru a-l căuta pe atacantul Astrei. Pe care l-a găsit în cabină. Rămăsese acolo pentru a trage câteva fumuri dintr-o ţigară!", susțin jurnaliștii sportivi.
Trimiteți un comentariu