Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 8 iunie 2016

Simona Ela Fica: "Hexi produce droguri de mare risc şi Condrea este în Venezuela" - Sursă : BURSA

 Ziar BURSA
http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

CĂTĂLIN TOLONTAN DESPRE SURSELE SALE: "TOŢI DISCUTĂM CU OAMENI CARE PAR DUŞI DE FOARTE MULTE ORI"

Simona Ela Fica: "Hexi produce droguri de mare risc şi Condrea este în Venezuela"

  *  Ela Fica este cea care a investigat cazul morţii procurorului Cristian PanaitBURSA 25.05.2016 
 Cătălin Tolontan a spus recent, în cadrul unei emisiuni tv, că ceea ce i-au dezvăluit sursele cu privire la "forţa teribilă" din spatele omului de afaceri Dan Condrea, care a făcut ca Hexi Pharma să distribuie în spitale dezinfectanţii diluaţi fără ca vreo instituţie să se sesizeze, pare "o conspiraţie şi un complot la un nivel chiar peste SRI".
     Jurnalistul Cătălin Prisăcariu a scris pe blogul său: "Azi (ieri, n.r.) am avut ocazia să port o discuţie cu Cătălin Tolontan, intermediată de TVR 2. L-am întrebat, printre altele, dacă sursele lui (care au fost foarte bune) i-au dezvăluit care a fost forţa teribilă din spatele lui Condrea care a făcut ca Hexi Pharma să umple spitalele din România cu apă chioară vândută pe post de dezinfectanţi, fără ca vreo instituţie să deranjeze această crimă. Iar Tolontan a spus că ce i-au dezvăluit sursele «pare o conspiraţie şi un complot la un nivel chiar peste SRI» (...) De aceea nu vreau să vorbesc despre asta - şi sursele au fost multe (...). Se întâmplă un lucru foarte bizar şi îl admit, răspund ca un jurnalist unui alt jurnalist: toţi discutăm cu oameni care par duşi de foarte multe ori, aşa se întâmplă întotdeauna, şi atunci, trebuie să alegi, practic, ceea ce pare credibil din ce povestesc ei, să testezi, să ai răbdare să vezi care dintre ele se confirmă. Din păcate pentru sănătatea noastră mentală, tot ce au spus sursele - inclusiv sursele care sunt tulburate, dacă nu chiar duse - s-a confirmat până acum. Aşa încât, să avem răbdare, să mergem din aproape în aproape şi să vedem".
     În ultimele zile au apărut numeroase supoziţii şi teorii ale conspiraţiei.
     Una dintre ele este cea lansată de Ela Fica, consilier parlamentar, care potrivit nasul.tv, a fost agent al Serviciului Secret al Armatei, DGIA, locotenent-colonel în rezervă. Ela Fica se prezintă acum cu numele de Raisa Ekaterina Ivatenko, fiind angajată consilier parlamentar pentru deputata Liliana Mincă, potrivit informaţiilor de pe Facebook.
     Ivatenko a postat recent două informaţii explozive: patronul Hexi Pharma ar fi fugit în Venezuela, iar la Hexi Pharma se produceau droguri de mare risc: "Este cel mai mare scandal din ultimii 15 ani (de la nevasta generalului Heroină încoace, cea care pusese mâna pe Antibiotice Iaşi, cândva, şi producea industrial droguri ce apoi împânziseră Europa), iar voi zburdaţi după diluări de dezinfectanţi! Pentru posteritate: 1. Nu, moartea celui îmbrăcat în hainele patronului de la Hexi precum şi fuga în Venezuela a patronului Hexi, nu au efect asupra descoperirii complicilor privind dezinfectanţii, căci Hexi era beneficiarul licitaţiilor controlate de către unii politicieni la înalt nivel, şi aceştia obligau managerii celor 300 de spitale să achiziţioneze dezinfectanţii. Managerii spitalelor ŞTIU cine sunt aceştia, prin urmare nu patronul Hexi deţinea adevărul absolut despre reţeaua de corupţie din sistemul medical, dispariţia lui fiind inutilă. 2. ATENŢIE: Hexi produce droguri. Droguri am zis! Reţeaua e internaţională şi beneficiarii banilor din Cipru nu sunt corupţii români ci exact colegii de la Bruxelles ai minunatului guvern tehnocrat, iar informările SRI (în fapt adevăratul apărător al intereselor României, dar în care toţi daţi acum cu pietre într-un mod absolut jegos!) au fost pe două direcţii referitoare la Hexi Pharma: a) diluarea dezinfectanţilor (prin care Hexi a atins siguranţă naţională), şi b) producţia de droguri de mare risc, industrial, în fabrică Hexi, apoi transportul acestora în ţări europene, din plasarea acestora încasând banii spălaţi în Cipru nişte unii de la Bruxelles! Mai devreme sau mai târziu, complicii din România ai reţelei internaţionale de producere şi comercializare a drogurilor de la Hexi, vor fi arestaţi, indiferent că ei îşi fac veacul acum prin Cotroceni sau prin clădirea Guvernului României, iar prima care va da cu subsemnatul pentru săvârşirea infracţiunii de trădare VA FI ministra Prună de la Justiţie, ea trebuind să clarifice de ce tocmai când informările SRI cu privire la cloaca de droguri de mare risc ajungeau la Cotroceni, ea dădea ordonanţe de urgenţă prin care limita atribuţiile SRI în filaj şi urmărire informativă printre altele şi pe vectori de reţele de trafic de droguri! Intenţia ei de a distruge Serviciul Secret al României fiind evidentă!"
     Ela Fica este cea care a investigat cazul morţii procurorului Cristian Panait, care s-a sinucis în urmă cu 14 ani.
Trimiteți un comentariu