miercuri, 22 iunie 2016

Stiri despre extraterestri/ OZNtv ► De Mia Horan Un produs Blogger.

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

luni, 13 iunie 2016

Calatoria intre dimensiuni. Totul ţine de vibraţia celulelor corpului


 Extraterestrii pot locui intr-o alta dimensiune. Ei spun ca atomii corpului lor pot oscila la diferite frecvente decat ai nostri si de aceea ei exista intr-o alta versiune a lumii. La fel ca doua canale de radio diferite, difuzate la frecvente diferite.
De exemplu: Goblinii 'locuiesc' in alte frecvente si sunt in mare parteinvizibili pentru oameni. Dar sunt oameni care pot simti prezenta lor,iar goblinii isi pot modifica vibratia atomilor corpului pentru a fi pe aceasi frecventa cu noi. Astfel noi ii vom putea vedea.

Aici este vorba de ascensiune, atunci cand vibratia noastra generala devine mai inalta (si trecem intr-o alta dimensiune). Si nu doar corpul nostru energetic se inalta ci si cel fizic (spunem ca celulele corpului se cristalizeaza- adica vibreaza ''mai sus'-').
Cu cat ascensionam mai mult, cu atat ne vom descoperi un nou potential: telepatie, teleportare, telekinezie, calatoaria intre dimensiuni.

Dar aceste capacitati noi si poate putin ciudate pentru oameni pot fi dobandite (intr-un timp mai lung) prin meditatie si exersare (care vor ajuta la ascensiune).

Am vazut ca oameni din toata lumea incep sa ''se trezeasca'' in aceasta noua vibratie si sa-si descopere brusc adevaratul potetial. Din pacate ei sunt speriati si confuzi la inceput si oamenii incep sa-i batjocoreasca si sa-i izoleze. Inca exista prea multi oameni care nu inteleg aceste lucruri si le ingora considerandu-le ''satanice'' sau vrajitorii. Si de aceea trebuie sa existe un numar tot mai mare de persoane care  inteleg si accepta asceniunea si care vor descoperi capacitati noi si minunate care trebuiesc folosite in scopul binelui omenirii.


Un inceput de teleportareO prima actiune telekinetica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Traducere

Cauta pe acest blog

Șablonul Simple. 
Un produs Blogger.
Trimiteți un comentariu

Fwd: Fw: 1918-2018: Centenar sau parastasl Mesaje primite x Viorel Rogoz Atașamente 20 iun. 2018, 18:44 către bcc: eu

Fwd: Fw: 1918-2018: Centenar sau parastasl Mesaje primite x Mesaje primite Viorel Rogoz ----------...