Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 20 iulie 2016

Un jurnalist rus, critic al guvernului de la Kremlin, ucis in explozia unei masini, la Kiev. Ce postase inainte pe Facebook

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

Un jurnalist rus, critic al guvernului de la Kremlin, ucis in explozia unei masini, la Kiev. Ce postase inainte pe Facebook

jurnalist rus

Pavel Sheremet, un cunoscut jurnalist rus, a murit dupa ce masina in care se afla a explodat in Kiev, miercuri dimineata, relateaza Russia Today
Barbatul abia se urcase la volan si a apucat sa mearga cativa zeci de metri inainte ca automobilul sa explodeze. Pavel Sheremet, fost jurnalist al televiziunii publice din Rusia, a demisionat in semn de protest fata de politicile duse de Rusia in Ucraina.
Masina apartinea Alyonei Pritula, fondatoarea si redactorul-sef al ziarului Ukrainskaya Pravda, care nu se afla in automobil la momentul exploziei. Deflagratia a avut loc in jurul orei 7:45, la scurt timp dupa ce Sheremet a pornit motorul. Barbatul a fost ucis pe loc, iar masina a fost carbonizata.
In ultimii 5 ani, Sheremet traia in Ucraina si lucra la ziarul Ukrainskaya Pravda.
Compania media a fost fondata in anul 2000, de catre Pritula si Georgy Gongadze, jurnalist ucrainean de origine georgiana, care a fost asasinat pe 17 septembrie 2000.
In urma cu trei zile, el a criticat dur pe pagina sa de Facebook "propaganda Kremlinului", acuzand ca jurnalistii care nu adera la ea sunt "haituiti".


View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

В центре Киева взорвался автомобиль, погиб журналист Павел Шеремет: http://bykvu.com//home/bukvy/38173.html 
El a mai declarat si ca fostii lui sefi au primit numeroase telefoane de la Kremlin, in care oficialii cereau ca jurnalistul sa fie tras la raspundere pentru materialele scrise despre prezenta Rusiei in Ucraina.


В Киеве подорвали автомобиль с российским журналистом Павлом Шереметом  http://goo.gl/X9CXng 
"Pozitia mea in privinta Ucrainei ramane neschimbata. Consider ca anexarea Crimeei si sustinerea separatistilor din estul Ucrainei sunt actiuni sangeroase care denota greselile fatale ale politicii Rusiei", a mai spus jurnalistul.
Sursa: Russia Today Data publicarii: 20 Iulie 2016
despre: 
 jurnalist, explozie, masina, Ucraina, Rusia,
 EVZ
Trimiteți un comentariu