Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 24 august 2016

Nothing else matters .mpg- Radu Seu - tambal

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

O interpretare unică şi de excepţie a unei binecunoscute piese, cu un talent care sparge orice tipar. El este artistul român de care trebuie să afle întreaga lume !
Numele său este Radu Şeu şi îl puteţi urmări în imagini interpretând la ţambal una dintre cele mai frumoase balade ale formaţiei Metallica, “Nothing Else Matters”.
“Cred cu tărie că nimic nu este întâmplător. Cu câţiva ani în urmă Cineva mi-a scos în cale un ţambal. L-am atins întâi cu curiozitate, apoi nu l-am mai putut părăsi. Frumuseţea sunetelor ţambalului creează un univers al îngerilor care de atunci mi-au schimbat viaţa şi mi-au adus alături evenimente şi oameni minunaţi. Acum ştiu că îngerii ne sunt în preajmă şi se bucură împreună cu noi de această muzică. Ştiu, pentru că îi simt”, scrie Radu Şeu pe pagina sa personală.
Am încercat ani buni să mă propun ca artist şi am avut şi reuşite. Dar mi s-a spus, nu o dată, că nu sunt destul de „comercial”. În România am obţinut premiul I din partea Uniunii Compozitorilor în cadrul Festivalului de Muzică Contemporană (1992); premiul II la secţiunea interpretare în cadrul Festivalului de la Mamaia (1999); premiul I ca interpret la ţambal în cadrul Festivalului Naţional De Muzică Folclorică (2002), a declarat Radu Şeu pentru Adevărul.
Instrumentistul care cântă dumnezeieşte Metallica la ţambal a lăsat România, din păcate, pentru Ţara morilor de vânt.
Sursa: Youtube
Autor text: LiveBiz.ro
Trimiteți un comentariu