marți, 2 august 2016

O misiune KGB a scos la iveală o descoperire care ar putea schimba cursul istoriei! Existenţa fiinţelor extraterestre ar fi fost confirmată | VIDEO Autor: Otilia Matei | marţi, 02 august 2016 |

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html
  EVZ

Panorama

O misiune KGB a scos la iveală o descoperire care ar putea schimba cursul istoriei! Existenţa fiinţelor extraterestre ar fi fost confirmată | VIDEO

Autor:

 Otilia Matei 

 | marţi, 02 august 2016 |

O misiune KGB, echivalentul proiectului Roswell 
O înregistrare video în care un agent KGB găseşte mumia de 13.000 de ani a ceea ce, într-un raport al serviciilor secrete ruse este numit „extraterestru”, a fost făcută publică. În acelaşi raport se mai menţionează că era vorba de o misiune secretă, „Proiectul ISIS”, scrie Express.co.uk.


Potrivit sursei citate, nu s-a stabilit încă dacă aceste imagini provin dintr-o sursă de încredere sau sunt falsse, însă, dacă materialul video se dovedeşte real, atunci, ar putea "să arunce în aer planul Roswell", proiectul desfăşurat în lunile iunie - iulie, de unde se presupune că s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre străine, de la un obiect neidentificat care s-a prăbușit în apropiere de Roswell, sediul comitatului Chaves, statul New Mexico, SUA.
Mitul extraterestrului antic sugerează faptul că anumite civilizaţii antice au fost vizitate de fiinţe superioare, de pe alte planete, ajutându-i să construiască impresionantele piramide şi alte monumente, care se mai păstrează şi azi. 
Potrivit raportului care însoţeşte înregistrarea, considerată de mulţi, o farsă, în Proiectul ISIS  au fost cooptaţi şi câţiva egiptologi de renume din Academia de Ştiinţe, cercetători şi experţi militari. Echipa a fost condusă de Sami Sharaf, un apropiat al preşedintelui egiptean, Gamel Abdel Nasser.
În imagini se poate observa cum este deschis un sarcofag aflat pe platoul Giza, de unde se dorea recuperarea rămăşiţelor unei mumii de origine extraterestră. În continuare se pot observa mai mulţi soldaţi care intră într-un mormânt fără să poarte haine de protecţie, dar se retrag rapid în momentul în care deschid sarcofagul, de unde ies emanaţii toxice. Se întorc, apoi, pregătiţi cu uniforme speciale şi măşti de gaze. 
Corpul mumificat măsura 2 metri, iar datarea cu caron a apreciat că vârsta mumiei ar fi de 13.000 de ani.
Website-ul xissufotoday.com, a cărui activitate este dedicată fenomenelor paranormale a declarat că acest videoclip este, de fapt, o mare farsă. Ba mai mult, au atras atenţia asupra echipamentului folosit la filmare, imaginile fiind prea mdoerne pentru device-urile existente în anii '60, câns se susţine că a avut loc această descoperire.
Trimiteți un comentariu

Fwd: Fw: 1918-2018: Centenar sau parastasl Mesaje primite x Viorel Rogoz Atașamente 20 iun. 2018, 18:44 către bcc: eu

Fwd: Fw: 1918-2018: Centenar sau parastasl Mesaje primite x Mesaje primite Viorel Rogoz ----------...