duminică, 11 decembrie 2016

Cea mai mare țeapă a acestor alegeri: PMP. Voturile anti-mafie ajung la mafie - Autor : Mălin Bot - 10 Decembrie 2016

 

 Mălin Bot, pagina publică
http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html


3 ore ·

Mălin Bot, pagina publică
23 ore ·

 Traian Băsescu ține să-mi demonstreze că a luat-o pe urmele lui Dan Voiculescu  

 https://goo.gl/nR9Rzu

În 2004, pe când era liderul Opoziției, Traian Băsescu spunea mafioților lui Adrian Năstase: ”Ne întâlnim la ţepe, în Piaţa Victoriei!”. În 2009, după ce câștigat al doilea mandat, a dat întâlnirea „La ţepe, în Piaţa Constituţiei!”. De data asta domnul Traian Băsescu se pregătește să dea o mare țeapă propriului electorat care nu iubește mafia, dar va ajunge să susțină mafioții prin vot, dacă PMP intră în Parlament.
Dacă nu vrei să ajungi una intre victimele țepei PMP, este bine să îți faci timp să citești cu răbdare rândurile de mai jos. Te vor ajuta să decizi mai bine.

Omul lui Năstase și Tăriceanu, băgat de Băsescu în Parlament?

Ironia destinului face ca în 2016 să fie candidat pe listele PMP chiar unul dintre apropiații condamnatului Adrian Năstase, pe care Băsescu îl chema la țepe. Același candidat este și un bun prieten al inculpatului Călin Popescu Tăriceanu.
Două personaje politice toxice, detestate de bruma de electorat care îl mai susține pe Băsescu. Năstase și Tăriceanu vor avea un amic bun care devine parlamentar, dacă PMP trece pragul electoral.Condamnatul Adrian Năstase și inculpații Victor Ponta și Calin Popescu Tăriceanu vor avea un amic in Parlament

Dan Andronic, penal cercetat în dosarul Truică, pus să candideze la Giurgiu

Inculpatul Dan Andronic, candidat PMP la Giurgiu, este doar unul dintre exemplele elocvente care arată de ce este PMP țeapa electorală a cestor alegeri.
Listele PMP sunt pline cu penali și pătați cunoscuți sau anonimi pentru publicul național. Inculpați ca Dan Andronic, acoperiți impostori ca Robert Turcescu, lucrători ai Securității cum este Ionuț Ganea din Tulcea.
Lista pătaților poate continua cu multe alte exemple, din toată țara. Sunt persoane care reprezintă tot ceea ce disprețuiește mai mult bruma de electorat care mai are încredere oarbă în fostul președinte Traian Băsescu.

Încrederea oarbă în Băsescu adună voturi pentru Dragnea

Fiecare vot acordat PMP, din inerția încrederii oarbe, este un ajutor pentru ca astfel de penali, acoperiți, turnători și securiști să ajungă în Parlament, de unde vor susține demersurile gândite de corupți pentru a stopa ofensiva judiciară împotriva lor.
Participarea lui Băsescu în planurile împotriva sistemului de Justiție nu este o supoziție bazată pe cine știe ce informații secrete descoperite recent și nici pe vreo stenogramă a vreunei discuții, dintr-un dosar penal.Traian Băsescu a declanșat o campanie agresivă împotriva Justiției, alături de Sebastian Ghiță, pentru a o apăra pe multipla inculpată Elena Udrea

Analiză simplă, cu informații accesibile oricui

Este rezultatul unei analize simple care se bazează pe argumente, la vedere, verificabile de către orice persoană de bună-credință dornică să se informeze corect. Sunt concluzii la care nu am ajuns numai eu.
Au ajuns exact la aceeași concluzie sociologi onești și jurnaliști aflați dincolo de orice suspiciune. Iată opiniile lor și concluziile mele.
Vorbim despre:
  • Alianțele politice ale PMP alături de PSD după alegerile locale;
  • Sincronizarea perfectă a lui Traian Băsescu cu Sebastian Ghiță în campania e denigrare derulată de câteva luni de multiplul inculpat patron al RTV;
  • Candidaturile unor personaje cunoscute în fiefuri PSD, unde fără înțelegere ascunsă Băsescu –Dragnea nu au cum să câștige. Personaje ca Andronic sau Turcescu, care nu sunt lipsite de inteligență și nici sinucigașe. Nu candidau în veci dacă nu exista ceva ce nu este cunoscut public, o agendă secretă.
Dincolo de aceste lucruri, mai sunt câteva aspecte importante pentru orice persoană de bună-credință sătulă de hoția din ultimii 27 de ani, dar care încă mai crede că Traian Băsescu din 2016 este cel din 2012.
Dacă ești o astfel de persoană citește cu atenție rândurile de mai joi, informează-te mai departe și cumpănește bine votul pe care îl dai duminică pentru a nu ajunge una dintre victimele țepei electorale PMPAlina Bica a fost gasita vinovata in instanta. Traian Basescu a folosit cazul ei pentru a ataca Justitia

Sociologul Barbu Mateescu: ”Patrulaterul Vărgat” = PSD + ALDE + PMP + UDMR

”Ce rezultă după alegeri? Un scenariu de luat în calcul este patrulaterul vărgat anti-DNA: PSD+ALDE+PMP+UDMR. O majoritate confortabilă: 58-60% din parlament, chiar mai mult cu minoritățile naționale. Scopul patrulaterului în anii următori nu va fi guvernarea în sine – nu mă aștept să se ia măsuri radicale de vreun fel sau altul – cât tăierea la feliuță a atribuțiilor DNA”, a explicat jurnalistul Moise Guran pe pagina lui de Facebook în 7 decembrie 2016.
Analiza sociologului Barbu Mateescu expune concret modul cum vor ajunge să fie folosite mandatele de parlamentari PMP în situația în care acest partid va primi suficiente voturi pentru a intra în Parlament.
”Un scenariu de luat în calcul este patrulaterul vărgat anti-DNA:
PSD+ALDE+PMP +UDMR. O majoritate confortabilă: 58-60% din parlament, chiar mai mult cu minoritățile naționale.
Scopul patrulaterului în anii următori nu va fi guvernarea în sine, cât tăierea „la feliuță” a atribuțiilor DNA. Azi un lucru, peste o lună un lucrușor… în niciun caz o măsură bruscă.
Acest lucru unește și reunește toate cele patru formațiuni din „patrulaterul vărgat”. Toți patru urăsc ce se întâmplă acum în justiție (deși mulți din votanții PMP văd lucrurile altfel decât conducerea partidului).
Ținta este întoarcerea la un fel de 2001-2004, (…) O recuperare a puterii de către politicieni, în fundal bâzâind un naționalism ungaro-polonez cu consecințe concrete (întrucât orice investiție străină reprezintă competiție pentru capitalismul autohton).
O țară în care politicienii nu mai pot ajunge la închisoare și devin cetățeni de rangul zero, imuni și bogați pe viață.
O țară în care accidente de genul Gigină nu se dau la nicio televiziune. O țară în care poți face afaceri dacă știi că trebuie să cotizezi și mai ales la cine să cotizezi. Un Belarus cu mai multă Coca-Cola”, se arată în analiza publicată pe Sociollogica.Basescu a fost invitat permanent la RTV, validand toate atacurile lui Sebastian Ghita impotriva Justitiei


Barbu Mateescu a sintetizat cu ochiul profesionistului în analize sociologice ceva ce este semnalizat de foarte multă vreme sau chiar zilele acestea și de către jurnaliști pe care nimeni nu îi poate bănui să servesc vreunui interes politic. Moise Guran este unul dintre ei, dar nu singurul.
Mircea Marian: Barbu Mateescu scrie exact ce gândesc și eu

Iată ce scria pe Facebook colegul meu Mircea Marian:

”Barbu Mateescu scrie exact ce gândesc și eu, dar, întrucât nu am dorit să pun paie pe foc în relația cu PMP, mi-am propus să mă abțin până după alegeri. Dar dacă a scris-o, să nu ne mai ascundem după deget, asta este…”NUBasescu a ajuns sa sustina acelasi punct de vedere ca Tariceanu, impotriva sistemului de Justitie

Momentul când Antena 3 a devenit exemplu în redacția EVZ

Eu mi-a făcut datoria să trag un semnal public de alarmă, încă din august 2016, când am decis să plec din redacția EVZ pentru că pur și simplu deveniseră insuportabile presiunile pentru a accepta transformarea site-ului evz.ro în instrument de propagandă anti-Justiție, așa cum se întâmplase cu ziarul tipărit cam de când DNA a arestat-o pe Elena Udrea și Traian Băsescu a început să-și demoleze tot ce făcuse bun în mandatele de președinte.
Vorbesc despre acele lucruri care încă determină bruma de electorat a lui Băsescu să-i acorde un vot duminică.
Problema acestor alegători de bună-credință este că ei nu realizează în ce s-a transformat Traian Băsescu. Poate că ce am scris în august 2016 îi va ajuta pe unii dintre ei. Mirel Curea, apropiat al condamnatului Niro, este șeful de facto al EVZ. Prezent la RTV la o emisiune cu acuzații halucinanteMirel Curea, apropiat al condamnatului Niro, este șeful de facto al EVZ. Prezent la RTV la o emisiune cu acuzații halucinante

EVZ este unul dintre șerpișorii despre care vorbeste Mircea Marian

Vineri dimineață, după ce a analizat modul cum a fost denigrată șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, colegul meu Mircea Marian a scris:
”E fabulos cum circulă în reţeaua lui Ghiţă mesajele de executare a lui Kovesi. Ghiţă a creat o pânză de paianjen mult mai perversă decât Antena 3 sau Realitatea lui Vântu, care erau structuri piramidale. SG întreţine o reţea de site-uri „independente”, ziare, „analişti”, politicieni de top care, aparent, se ceartă cu el, iar RTV e doar partea vizibilă a mecanismului său de propagandă şi linşaj. Unul din actori dă mesajul, iar apoi şi-l rostogolesc de la unul la altul, ca să-i dea credibilitate şi să uiţi că sursa originală e o scursură necredibilă. În loc să te confrunţi cu un varan, acum ai tot felul de şerpişori mai mari sau mai mici, dar foarte otrăvitori.”
Unul dintre ”șerpii” lui Ghiță este chiar EVZ, ziar patronat de candidatul-inculpat PMP Dan Andronic. Este un parteneriat media care funcționează de luni de zile și în care un alt vector important al campaniei de tip voiculescian împotriva Justiției este jurnalistul Ion Cristoiu.
Băsescu, alături de Cristoiu, validează și prin ziarul candidatului PMP Andronic campaniile murdare purtate de Ghiță, în stil voiculescian, împotriva sistemului de Justiție.
Iși imaginează cineva că dacă Dan Andronic intră în parlament va face altceva decât ce face acum prin propriul ziar? Adică să asigure suport total mafiei din politică? Dan Andronic la ieșirea din sediul DNA Brașov. Procurorii au dispus reținerea pentru 24 de oreDan Andronic la ieșirea din sediul DNA Brașov. Procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore

Candidatura lui Dan Andronic, care și-a pus la ziarul și site-ul de știri la dispoziția penalului Sebastian Ghiță, este interesant de analizat. Alături de alte informații privind alegerile locale, indică existența unor suspiciuni rezonabile privind o posibilă agendă ascunsă PSD – PMP.

PMP are deja o alianță oficială cu PSD

Informația generală legată de alegerile locale este că PMP se află deja într-o alianță în multe județe unde PSD a ajuns să controleze consilii locale și consilii județene mulțumită dispoziției date de Traian Băsescu liderilor locali PMP să facă alianțe cu PSD.
Astfel s-a ajuns ca în Banat, unde PSD pierdea constant partida, Băsescu să aducă la putere oamenii lui Dragnea.
Nu e o coincidență că în ultimele luni Traian Băsescu nu l-a mai atacat deloc pe Dragnea, că Gabriela Firea și-a retras plângerile împotriva fostului președinte sau că inculpatul Dan Andronic e trimis de Băsescu să candideze la Giurgiu, un județ unde PSD e stăpân absolut și unde nu poți intra în parlament, ca membru PMP, dacă nu ai o înțelegere cu PSD să te ajute. Elena Udrea se relaxază cu Victor Ponta, soția acestuia și cu Bogdan Olteanu. Cu excepția Dacianei Sârbu, toți sunt inculpați în dosare grele de corupțieElena Udrea se relaxază cu Victor Ponta, soția acestuia și cu Bogdan Olteanu. Cu excepția Dacianei Sârbu, toți sunt inculpați în dosare grele de corupție

Candidatul Andronic, imunitatea parlamentară și agenda secretă cu PSD

”La nivelul întregului judet Giurgiu, din totalul de 688 de mandate de consilieri locali PSD are, in urma alegerilor din 5 iunie, 431 de mandate, PNL a obtinut 147 de mandate, iar ALDE va avea 77 de consilieri locali”, scrie stirileprotv.ro.
Îl cunosc personal pe Andronic, nu e un om lipsit de inteligență și nici un nebun care să se facă de râs degeaba. Am convingerea că a acceptat candidatura din fieful PSD pentru că are informații legate de agenda ascunsă a lui Traian Băsescu.
O agendă care cuprinde și planul ”Patrulaterului Vărgat” împotriva DNA după alegeri, dacă penalii vor putea să facă majoritatea.

Chiar vrei să îi dai imunitate parlamentară unui astfel de personaj?

Cred că Traian Băsescu are nevoie disperată ca Dan Andronic să intre în Parlament, pentru a-l proteja cu imunitatea parlamentară împotriva eventualelor cereri de arestare preventivă în anchetele penale care iau urma banilor despre care Andronic are informații.
Am convingerea că Traian Băsescu știe bine că Andronic nu are tăria de caracter să reziste unei perioade mai lungi de arest preventiv și se teme că într-o astfel de situație îl va turna.Traian Basescu si Sebastian Ghita s-au sincronizat perfect in campanie murdara importiva Justitiei

Așa că fostul președinte are tot interesul să-i asigure orice protecție posibilă acestui personaj care deja este inculpat. Este același motiv pentru care Traian Băsescu s-a sinucis politic și s-a apucat să demoleze tot ce a construit ca președinte după ce Elena Udrea a devenit inculpată în dosare DNA.
Trebuia să-i arate că îi este loial cu orice preț pentru ca ea să nu-l toarne. Numai că pe lângă prețul plătit de Băsescu pentru personaje care îi știu secretele periculoase, cum e Udrea sau Andronic, plătesc prețul unei țepe electorale și cei care vor o Românie deparazitată de corupție și votează PMP.Elena Udrea a făcut în Parlamentul României un gest care în limbaj mafiot semnifică faptul că e dispusă să păstreze tăcerea.

Beny Steinmetz. Numele care îl cam trezește pe Băsescu din somn

Într-o emisiune recentă de la RTV, unde Traian Băsescu este invitat permanent, fostul președinte și-a trădat temerea cea mai neagră, când a spus în fața lui Victor Ciutacu că știa că Andronic a fost ascultat în baza unui mandat de siguranță națională încă din perioada în care el era la Cotroceni.
Interesant este că mandatul ar putea să aibă legătură și cu afacerile altui inculpat celebru, miliardarul Beny Steinmetz, cercetat deja într-un dosar în care e implicat și Andronic.
O zonă foarte interesantă pentru procurorii DNA. Steinmetz e plasat în zona legăturilor strânse cu Mossad. După ce acesta a fost pus oficial sub ancheta DNA, au început operațiunile din celebrul scandal Black Cube, firma foștilor șefi ai Mossad și spionajului militar israelian.Miliardarul israelian este asociat cu serviciul secret Mossad.

Un scandal în care Traian Băsescu a fost foarte activ, validând tot ce a aruncat Ghiță pe piață, EVZ fiind folosit în același scop. Nimic nu e întâmplător.
Nu vă mai rețin cu alte informații despre aceste personaje și scandaluri, găsiți pe Google tone de articole. Vă rog doar să vă gândiți bine la faptul că dacă veți da votul PMP, veți băga în parlament acești oameni și alții la fel de imorali.Turcescu s-a detonat ca acoperit în presă. Apoi a intrat în politică.

Turcescu: Jurnalist impostor devine politician impostor
Un alt personaj care va ajunge în Parlamentul României, prin listele PMP, dacă acest partid va trece pragul electoral este controversatul Robert Turcescu. Exact ca Andronic, Turcescu a fost trimis de Băsescu să candideze într-un fief PSD, la Constanța.
În acest caz nu vorbim de un penal ca Andronic, ci despre un impostor sadea care a mințit milioane de telespectatori din postura de acoperit în presă. Jurnalistul impostor a devenit și politician impostor.
La alegerile locale a candidat la București și a obținut un mandat de consilier local.
Mii de bucureșteni au decis să-i acorde a doua șansă jurnalistului acoperit impostor, de data asta în politică.Robert Turcescu a primit a doua șansă de la bucureșteni, dar s-a dus să candideze la Constanța

Vorbim de alegători care tradițional desconsideră PSD și mafia din politică. După alegeri însă, exact ca în multe alte locuri din țară, primărița Gabriela Firea și-a văzut liniștită de treabă fără deranj real din partea consilierilor PMP.
Trecem și peste faptul că Turcescu a fost acuzat că a votat la mai multe mâni, într-un articol din Kamikaze și ajungem la candidatura de acum. Vezi aici video cu Turcescu votând de trei ori consecutiv.
Fără să dea doi bani pe șansa și încrederea acordată de bucureștenii care au crezut în el, exact așa cum credeau milioanele de telespectatori care nu știau că au în față un acoperit, Turcescu i-a abandonat și s-a dus la Constanța, ca să ajungă senator.
Vorbim de alegători care tradițional desconsideră PSD și mafia din politică. După alegeri însă, exact ca în multe alte locuri din țară, primărița Gabriela Firea și-a văzut liniștită de treabă fără deranj real din partea consilierilor PMP.
Trecem și peste faptul că Turcescu a fost acuzat că a votat la mai multe mâni, într-un articol din Kamikaze și ajungem la candidatura de acum. Vezi aici video cu Turcescu votând de trei ori consecutiv.
Fără să dea doi bani pe șansa și încrederea acordată de bucureștenii care au crezut în el, exact așa cum credeau milioanele de telespectatori care nu știau că au în față un acoperit, Turcescu i-a abandonat și s-a dus la Constanța, ca să ajungă senator.
Turcescu cere votul constănțenilor după ce a întors spatele bucureștenilor care i-au acordat a doua șansă și l-au votat cu naivitate

Dacă o făcea un politician fără tinicheaua grozavă pe care o are legată de coadă jurnalistul impostor Turcescu, era cum era. Când cineva iertat de o asemenea grozăvie întoarce spatele celor care l-au iertat este o situație jenantă și revoltătoare.
Faptul că o face cineva care a fost ”iertat”, deși era într-o situație extrem de gravă, e fără precedent până acum.
Turcescu nu a avut nici măcar curajul să candideze la Parlament, în colegiul unde a fost votat consilier local. Era cinstit dacă mergea în fața acelor oameni să le spună:
”Vă mulțumesc pentru că m-ați reabilitat, dar nu mai vreau să vă mai reprezint în Consiliul General. Vreau să-mi dați voturile pentru a ajunge Senator”.Turcescu a manipulat ca jurnalist, pentru servicii secrete, cel putin din 2010

xDesigur, după țeapa dată alegătorilor săi din București, e de bun-simț să bănuim că nu valorează pentru el prea mult nici interesele alegătorilor din Constanța, cărora le cere acum votul. E ca orice alt candidat PSD, ALDE sau din alte partide ale mafiei care vrea în Parlament pentru interesul lui personal, nu pentru a reprezenta comunitatea care l-a ales.
Practic, mulți alegători de bună-credință, care încă nu au realizat că Traian Băsescu de acum nu mai are nicio legătură cu cel din 2012, vor vota și vor băga în Parlament un candidat cu profilul moral al politicienilor USL cei mai detestați de acest electorat.

Nu este asta o țeapă grozavă?

Trebuie să vă informați și să vă gândiți bine. Fiecare vot contează și sondajele indică un scor strâns. E posibil ca votul tău, un alegător de bună credință sătul de mafie, să determine succesul mafiei la aceste alegeri.Citeste si alte informatii importante pe aceasta tema aici: https://malinbot.wordpress.com/
Trimiteți un comentariu

Fwd: Fw: 1918-2018: Centenar sau parastasl Mesaje primite x Viorel Rogoz Atașamente 20 iun. 2018, 18:44 către bcc: eu

Fwd: Fw: 1918-2018: Centenar sau parastasl Mesaje primite x Mesaje primite Viorel Rogoz ----------...