luni, 16 ianuarie 2017

Pavarotti & Friends Celine Dion My Heart Will Go On
În perioada 1992 - 2003, au avut loc la Modena aproape în fiecare an o mulţime de concerte de caritate sub egida unuia dintre cei mai mari tenori ai lumii. Cum bine aţi intuit, acestea i-au şi purtat numele, intitulându-se simbolic „Pavarotti & Friends”. Scopul organizării şi desfăşurării acestor concerte a fost strângerea de fonduri pentru sprijinirea zonelor defavorizate.
Pe aceeaşi scenă s-au întâlnit cei mai cunoscuţi artişti ai muzicii, iar interpretările lor încă mai dăinuie în inimile celor care le-au urmărit. O invitată cu totul specială în cadrul acestor concerte a fost de nenumărate ori Celine Dion. În aceste imagini avem ocazia să o vedem pe celebra artistă interpretând „My Heart Will Go On”, o piesă de mare sensibilitate care face parte din coloana sonoră a filmului „Titanic”.
Aşa cum ne-a obişnuit deja, interpretările sale sunt extrem de emoţionante atât datorită aptitudinilor sale vocale de excepţie cât şi stilului unic de a transmite publicului său sentimente şi trăiri incredibile. Încă de la primele acorduri ale piesei, vocea caldă şi expresivă a artistei se dovedeşte încă o dată o reală încântare.
Magia muzicii ne cuprinde iremediabil şi ne poartă pe aripile ei într-o atmosferă de armonie fantastică. Dăruirea cu care Celine Dion interpretează această piesă ne atrage de fiecare dată precum un magnet. Ori de câte ori am asculta-o, niciodată nu am considera că este suficient. Această melodie a făcut istorie şi cu siguranţă va rămâne mereu în sufletele noastre.

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html


Trimiteți un comentariu

Fwd: Fw: 1918-2018: Centenar sau parastasl Mesaje primite x Viorel Rogoz Atașamente 20 iun. 2018, 18:44 către bcc: eu

Fwd: Fw: 1918-2018: Centenar sau parastasl Mesaje primite x Mesaje primite Viorel Rogoz ----------...